maandag 12 oktober 2009

Kerstkaartje

Hallo allemaal;

Ik heb de afgelopen dagen nachtdienst gehad,maar in de avonduren voordat ik ging werken heb ik wat ideetjes gezocht en de kleuren die ik wilde gebruiken, en vandaag heb ik het kaartje afgewerkt.
Ik vond het wel leuk om challenge 29 van de Colour Create Challenge te gebruiken voor het kaartje,want hierbij moest je met de kleuren zwart, wit, rood en geel werken.
De sketch die ik gebruikt heb komt van Everybody-Art-Challenge.
































Bij dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van een scrapvel uit de blok Colours unlimited by Avec en van the mini stack van DCWV.
Verder heb ik nog ander achtergrondpapier gebruikt.
De lijntjes heb ik met de hand gestikt met een rode draad. Het plaatje can de Pinguing is van Marjolein Zweed.Deze heb ik in 3D gemaakt.
Als versiering heb ik nog gebruik gemaakt van de snowflake kaleidopunch (Citrine) van EK-succes, brads en een tribal achter 1 van de bloemetjes.

2 opmerkingen:

  1. Hi Kimmie
    Thanks so much - I have not received one of these for a while and it has totally put me in the mood to get all creative and scrappy this afternoon :)
    Thanks for sharing the love and mojo
    Hugs
    Kazan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Kimmie aww thanks so much for the award and thinking of me, aww I'm so pleased and very happy hugs Jill xx

    BeantwoordenVerwijderen

KIC Challenge #184 t/m #187

 Hallo allemaal! Vandaag wil ik weer even wat creaties met jullie delen die ik heb gemaakt voor het designteam van het Kaartjes Inspiratie C...