dinsdag 28 september 2021

Young Living Essential Oils!

 Hallo allemaal!

Ik ga een aantal nieuwe etherische olien onder de aandacht brengen, die vanaf heden ook te bestellen zijn via mij, of 1 van mijn collega’s binnen ons team.

HIGHER UNITY

Higher Unity is een etherische olie blend met een opbeurende en uitnodigende geur die persoonlijke focus, spiritueel evenwicht en eenheid met jezelf en anderen stimuleert. Het is een luxe (lees: duurdere olie) en volle blend van Sacred Sandelwood, Sacred Frankincense, Lime, Black Spruce, Peppermint, Lemon, Jasmin en Rose….oftewel hij ruikt HEEEEERLIJK!

Deze verzachtende en voedende blend is specifiek samengesteld om eenheid te stimuleren en mensen samen te brengen in doel en gedachte. Higher Unity bevordert spiritueel evenwicht en bewustzijn.

Alle oliën worden geproduceerd volgens duurzame productieprocessen die aansluiten op Young Living’s strikte Seed to Seal kwaliteitsbelofte.

Ingrediënten

Santalum album† (Sacred Sandalwood) oil, Citrus aurantifolia† (Lime) oil, Boswellia sacra† (Sacred Frankincense) resin oil, Mentha spicata† (Spearmint) leaf extract, Picea mariana† (Northern Lights Black spruce) leaf oil, Citrus limon† (Lemon) peel oil, Jasminum officinale* (Jasmine) oil, Rosa damascena† (Rose) flower oil

Kenmerken en voordelen

– Bloemachtige, zoete en opbeurende citrusgeur

– Bevordert spiritueel evenwicht en bewustzijn

– Geeft kracht en bevordert eenheid en medeleven

– Vermindert onzuiverheden

– Geeft de huid een gezondere uitstraling

– Bevat de natuurlijke bestanddelen geraniol, santalol, limoneen en alfa-pineen

Higher Unity 5ml

Bestelnummer 36713

PV 130

€151,55

ANGELICA

Angelica wordt ook wel de “olie der engelen” genoemd. De olie heeft een kalmerende geur die een ontspannen omgeving creëert, spiritueel bewustzijn verhoogt en gevoelens van innerlijke rust bevordert.

Angelica, oorspronkelijk afkomstig uit België en Frankrijk, bevat aromatische kwaliteiten die een gevoel van stabiliteit creëren. Europeanen geloofden dat deze olie zo krachtig was dat deze een goddelijke oorsprong had. Deze olie is terug te vinden in diverse blends: Awaken, Grounding, Harmony, Live your Passion en Surrender.

Kenmerken en voordelen

– Volle, aardse geur

– Zorgt voor een etherische en aardende ervaring

– Kan gebruikt worden om yoga en meditatie te ondersteunen.

– Breng aan op de huid om een kalme en ontspannende sfeer te creëren.

– Breng aan op de huid om spiritueel bewustzijn te bevorderen en gevoelens van innerlijke rust te creëren.

– Breng aan op de buik en wrijf in voor een verzachtende ervaring

– Combineer met RC of Raven op de borstkast voor een verfrissende ervaring.

Angelica 5ml

Bestelnummer 36877

PV 45

€52,27

CASSIA

Adem de zoete, lichte, kaneelachtige geur van Cassia in en laat de geruststellende en gezellige eigenschappen je zorgen wegnemen en een sfeer van rust en vrede creëren. De harmonieuze geur inspireert emotioneel loslaten.

Verfris, kalmeer en verkwik met de warme geur van cassia-olie. Gebruik op momenten van twijfel om jezelf terug te brengen naar het middelpunt, innerlijke verbinding te stimuleren en positief zelfbewustzijn te creëren. Til je meditatieve of spirituele momenten naar een hoger niveau met deze geruststellende olie. Cassia kan op zichzelf van je huis een toevluchtsoord maken, maar combineert ook perfect met een citrusolie of een bomenolie.

Ontdek de kracht van een etherische olie die al eeuwenlang gebruikt wordt. Cassia wordt in het oude testament van de Bijbel genoemd als een heilige zalfolie. De olie was een belangrijk ingrediënt in tempelwierook. “Uw gewaden ruiken naar mirre, aloë en kaneel, muziek die u verblijft, klinkt uit Ivoren paleizen.” (Psalm 45:9). De olie werd ook gebruikt in het oude Egypte en China en wordt vermeld als een van de vijftig fundamentele kruiden in Chinese tradities.

De Cinnamomum cassia, waar Young Living de cassia olie vandaan haalt, maakt deel uit van dezelfde botanische familie als kaneel. Ze lijken dus op elkaar, maar toch zijn ze uniek. Cassia heeft een ietwat zoetere geur en bevat een hogere hoeveelheid coumarin en trans-kaneelaldehyde. Daarnaast is de bast van cassia dikker, terwijl kaneel dunner is en meerdere geurlagen heeft.

Kenmerken en voordelen

– Verfrissende en schone geur

– Geeft een gevoel van rust en sereniteit

– Gebruik tijdens het mediteren of spirituele oefeningen om innerlijke verbinding en positief zelfbewustzijn te bevorderen

– Aardende en harmonieuze geur die emotioneel loslaten stimuleert

– Bevat de bestanddelen transkaneelaldehyde, trans-o-metho-xycinnamaldehyde en coumarine

Cassia 15ml

Bestelnummer 36940

PV 22.75

€26,32

GATHERING

Gathering™ essentiële olie melange is een combinatie van negen essentiële oliën die een aroma creëert om gelijkgestemde mensen samen te brengen op een fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel niveau, waardoor je boven de chaotische energieën van de wereld van vandaag kunt uitstijgen en een plaats van spirituele vrede kunt vinden.

Kenmerken en voordelen

– Helpt je de chaotische energie van het dagelijkse leven te navigeren.

– Helpt je op het pad naar hogere prestaties te blijven

Ingrediënten

Lavandula angustifolia† (Lavender) oil, Picea mariana† (Northern Lights Black spruce) leaf oil, Pelargonium graveolens† (Geranium) flower oil, Boswellia carterii† (Frankincense) oil, Santalum paniculatum† (Royal Hawaiian Sandalwood™∆) wood oil, Cananga odorata†(Ylang ylang) flower oil, Vetiveria zizanoides† (Vetiver) root oil, Cinnamomum zeylanicum† (Cinnamon) bark oil, Rosa damascena† (Rose) flower oil †Premium essential oil

Gathering 5ml

Bestelnummer 36745

PV 30.50

€35,57

GOLDENROD

“ Hangt je man’s vlag halfstok, smeer dan Goldenrod” Dit is voornamelijk waar Goldenrod om bekent staat, een “in the bedroom” olie voor de man zeg maar.

Goldenrod olie (Solidago canadenis) ontstaat door de gele bloemen van de plant die in Noord-Amerika voorkomt met stoom te distilleren. Het belangrijkste bestanddeel alfa-pineen draagt bij aan de vele voordelen van deze olie, zo kan deze olie gebruikt worden om de huid er gezonder uit te laten zien om een rustige en kalmerende omgeving te creëren als de olie ingeademd wordt.

De sterke bloemachtige geur van Goldenrod past perfect bij spirituele oefeningen en kan bijdragen aan het kalmeren van lichaam en geest. De geur verandert iedere ruimte in een ontspannende omgeving en kan direct uit het flesje ingeademd worden zodat je ook onderweg ervan kunt genieten.

Kenmerken en voordelen

– Heeft een kalmerende en ontspannende geur

– Geeft de huid een gezondere uitstraling

– Bevat het belangrijkste bestanddeel alfa-pineen

– Verdun met V6 en gebruik bij een massage, voor een aangename en rustgevende ervaring voor hem.

– Voeg toe aan je dagelijkse gezichtsreiniger of breng na het wassen van het gezicht direct aan op de huid om er gezonder uit te laten zien.

– Breng op de zolen van de voeten of de nek als onderdeel van je avondroutine voordat hij gaat slapen.

– Breng aan op hetgeen (verdund) waarvoor het om bekend staat voor een sexy avond.

– ondersteunt een gezonde nier- en blaasfunctie

Goldenrod 5ml

Bestelnummer 36944

PV 24.75

€28,86

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

KIC Challenge #184 t/m #187

 Hallo allemaal! Vandaag wil ik weer even wat creaties met jullie delen die ik heb gemaakt voor het designteam van het Kaartjes Inspiratie C...