maandag 13 september 2021

Savy Minerals Liquid Concealer!

 Hallo allemaal!

Ik laat jullie de komende tijd regelmatig kennis maken met de nieuwe producten die er verkrijgbaar zijn , en via mij te bestellen zijn . Hieronder informatie over de concealer.

Deze concealer is 100% uit de natuur. Geen chemische stofjes die op korte en lange termijn, schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid..

Of omgekeerd.. switch, met en met, naar natuurlijke producten, om je energieker, fitter en gezonder te voelen. Weg met die troep ðŸ˜‰

Highlight, verlicht en camoufleer met Savvy Minerals vloeibare concealer! Gemaakt met schone en natuurlijk afgeleide ingrediënten, helpt deze concealer onvolkomenheden te verbergen, biedt een medium tot volledige dekking die opbouwbaar is terwijl hij licht van gewicht is en tegelijk hydrateert.

Bonus: de concealer is gemaakt met de essentiële olien Manuka en Tea Tree van Young Living, die helpen onzuiverheden te verminderen – wat een geweldig product om je huid mee te verwennen!

Kenmerken en voordelen:

– Niet getest op dieren

– Geschikt voor veganisten

– Vrij van chloor, sulfaten, ftlaten, minerale olie, dierlijke ingrediënten en synthetische geur- of kleurstoffen

Light 1 Bestelnummer: 29343

Light 2 Bestelnummer: 29349

Medium 1 Bestelnummer: 29356

Medium 2 Bestelnummer: 29363

Dark 1 Bestelnummer: 29369

Dark 2 Bestelnummer: 29372

Prijs €32,37

PV: 28























Geen opmerkingen:

Een reactie posten

KIC Challenge #184 t/m #187

 Hallo allemaal! Vandaag wil ik weer even wat creaties met jullie delen die ik heb gemaakt voor het designteam van het Kaartjes Inspiratie C...