Volgers

zondag 3 juni 2012

#Twittercrop!Hallo allemaal!


Afgelopen week was er een #twittercrop georganiseerd op twitter door @tweetcrop echter kreeg ik op dinsdag avond onverwacht visite waardoor ik niet diezelfde avond kon meedoen,maar ben uiteindelijk toch aan de slag gegaan met de layout. 
En dit is het resultaat zoals je hierboven kunt zien. Is überhaupt voor mij de eerste keer dat ik een lay-out heb gemaakt,maar deze gaat in ieder geval bij mijn Project-life.


Over Project-life gesproken, ik vind het toch wel erg veel werk,en lig behoorlijk achter. Daarom heb ik besloten om de maand maart en april af te werken zoals ik bezig was, en vanaf de maand mei alleen de bijzondere gebeurtenissen vast te leggen, omdat mijn doordeweekse dagen vaak hetzelfde eruit zien en er niet echt bijzondere spectaculaire dingen gebeuren.


Vandaag organiseerde Patricia een #twittercrop waar je op dit blog wat over kan terugvinden, en hier heb ik wel op tijd aan meegedaan, en dit vond ik dus ook super leuk om te doen!
Je kon kiezen tussen een layout of een kaartensketch. 
Ik heb natuurlijk gekozen om een kaartje te maken.
Ik weet niet precies van welk merk dit scrappapier is, want dit behoort tot de vellen die ik een tijd geleden van Marley van der Heijden heb overgekocht, maar dit vond ik erg leuk om te gebruiken.
Verder gebruik gemaakt van een randpons van Martha Stehwart die ik van Patricia heb overgenomen, een Creatable van Marianne Design, Creative Shapes van Crealies, een stukje lint, een tekst gemaakt m.b.v een tekstverwerkingsprogramma en een Magnolia- Stempeltje ingekleurd met Derwent Coloursoft Kleurpotloden en wat glittereffect aangebracht op het jurkje met stickles.


3 opmerkingen:

 1. Superleuke LO'n en een erg leuk kaartje ! Ik vind de schetsen ook erg tof !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuk geworden beide meis :D wij vonden het ook erg gezellig

  liefs patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgende beter meid dan kan je er misschien wel bij zijn.Je lo is super geworden

  BeantwoordenVerwijderen