Volgers

zaterdag 28 april 2012

Duo-Challenge #16


Hallo allemaal!


Ik had afgelopen week weer het patroon aangevraagd bij het Duo-Challenge Blog,en hiermee ben ik aan de slag gegaan.
Ik vond het deze ronde heel moeilijk en heb zelfs mijn vriend mee laten kijken en denken over het vorm geven van dit patroon en het tot stand brengen van deze kaart.Ik doe met dit kaartje ook mee aan de Digi-Wedstrijd bij de Club Kaarten Maken met Tiets.
Deze digi is ontworpen door  Krista.
Later zal hij ook te koop zijn via haar shop.
Het afdrukje heb ik ingekleurd met Papermania Watercolour Markers en het randje eromheen met H2O Twinklings.Dit heeft me heel wat ergernis gekost,want heb het zeker 3 of 4 keer overnieuw kunnen doen voor het eindelijke resultaat.Zo zie je maar weer dat ik nog altijd goed moet blijven oefenen om de juiste techniek te beheersen met het kleuren met de markers. De ene keer gaat het me beter af als de andere keer. Magnolia's daar tegenover zijn weer gemakkelijker en veel prettiger kleuren. Die blijven toch echt favoriet. Maar goed, oefening baart kunst zeggen ze dus,ben uiteindelijk nog best tevreden met het resultaat.

Verder heb ik bij dit kaartje gebruik gemaakt van Magnolia Doohicky's (Gras), Creatables van Marianne Design, (lantaarn en vlindertjes), strass-steentjes, en recht in het hoekje heb ik nog wat geborduurd.
In eerste instantie bleef ik wat missen toen ik  hem af had,dus toen nog maar een tekst gemaakt in tekstverwerkingsprogramma en dit uitgestanst met een nestabilitie.

Wat vinden jullie ervan??

2 opmerkingen: