Volgers

maandag 30 april 2012

Bestellingen deel 1


Hallo allemaal! 


Ik ben de laatste tijd veel bezig om kaarten te maken op bestelling.
Op mijn werk heb ik een vitrine waarin ik mijn kaarten verkoop,en de afgelopen maand krijg ik er steeds meer "klanten"bij en ben buiten de bestelling van de afdeling,ook nog bezig met losse bestellingen voor collega's.
En ik ben vorige week ook gevraagd door een andere afdeling of ik voor hun kaarten wil maken voor bijzondere gelegenheden.
Dit vind ik natuurlijk super leuk,want dan krijg je toch een beetje terug voor je hobby.


Ik heb nu al 2 kaarten voor de geboorte van een kleinkind de deur uit,1 communie kaart,1 kaart voor een 12,5 jarig jubileum en een sarah kaart.
Bij de meest bijzondere kaarten ook tekst en uitleg,en de rest spreekt voor zich.








Bovenstaand kaartje is gemaakt en tot stand gekomen door een workshop die mijn moeder had afgedrukt van CorryB Kaartengallerij. Het  Magnolia-stempelafdrukje heb ik ingekleurd met Papermania Watercolour Markers. Verder nog gebruik gemaakt van een Creatable, een randpons van mijn moeder, ge-emboste stickers (van de Action) en een embelisshement van een veiligheids-speld erop vastgezet met DMC- borduurgaren.



Dit is voor mij de 1e keer dat ik een vintage kaart heb gemaakt.Omdat ik dit nog niet eerder heb gedaan,ben ik wat gaan surfen op internet en kwam op het blog terecht van Marjan van der Wiel, en daar heb ik het blauwe babykaartje gelift tot bovenstaand kaartje. Dit vond ik erg leuk om te doen,en zal zeker nog eens een vintage-kaartje gaan maken.
Het vintage-papier, roze strikje en taartrondje dat ik gebruikt heb is van de Action, de 2 witte gehaakte bloemetjes heb ik zelf gehaakt, de pins afkomstig van een setje van de Wibra,en de brad is van de Xenos. 
Verder heb ik een Creatable gebruikt, en voor de tekst en "vintage-plaatjes"gebruik gemaakt van de pc.
Ook nog wat roosjes gebruikt die ik vorig jaar had gekocht op de knotsgekke kaarten en scrapdagen.

Zo kan je zien dat je niet altijd dure materialen hoeft te gebruiken om een leuk kaartje te maken!





Ik wilde een aparte Sarah-kaart maken en ben op internet wat gaan rondsurfen en kwam een Tutorial tegen van een Tunnelkaart.
Dit is wat ik ervan gemaakt heb. De tekst heb ik wederom gemaakt in een tekstverwerkingsprogramma op de pc.
Ook heb ik mijn Hotfix weer eens uit de kast gehaald voor de strass-steentjes en de pareltjes op de bloem.
De bloem,de blaadjes en de randjes op de voorkant zijn van Crealies.
Het randje aande binnenkant is geponst met een Geo-Punch van Creamotion die ik vorige week heb gekregen van mijn knutselvriendinnetje Kelly.

Wat vinden jullie van deze reeks kaarten??





4 opmerkingen:

 1. dat is leuk, dat je kaartjes voor anderen kan maken, leuk meegenomen, dat extra centje, kan je lekker weer nieuwe spulletjes, kopen ! je kaartjes zien er dan ook wel toppie ui t! mooi
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaarten en altijd leuk als je ze kan verkopen!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gaaf hoor, dat is toch het leukste om ze te verkopen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kijk dat is nou nog eens leuk,als je een vitrine op je werk ter beschikking hebt.De juf van gio zei dat ook eens tegen mij je moet je creaties hier op school zetten,maar ja dan het liefst wel in een vitrine zodat niet iedereen er aan pakt.Leuk voor je meid.

  BeantwoordenVerwijderen