woensdag 28 september 2011

Duo Challenge 9!

Hallo allemaal!


Ik wilde nog wat maken voor Hanneke zodat ik haar eindelijk de candy zou kunnen opsturen,maar ik heb even de planning moeten omgooien,omdat ik mijn creatie nog moest maken voor het  Duo-Challenge Blog.
Maandagavond ben ik dus aan de slag gegaan met het patroon dat ik had gekregen en omdat een goede vriendin van me is bevallen van haar 2e kindje en een dochtertje heeft gekregen,vond ik het wel leuk om iets voor haar te maken.







Het is de bedoeling dat in de binnenkant van het doosje nog wat snoepjes komen in de vorm van hartjes,maar die heb ik op dit moment nog niet bij de hand.
Ik heb voor dit doosje roze cardstock gebruikt, en dit bekleed met de  Joy! Papier Happy Bloc's wat ik een tijd geleden van mijn moeder had gekregen;omdat zij hem zelf niet gebruikte.
Ik vind het wel heel mooi papier,vooral nu bij dit doosje.
Het plaatje van de baby is van Eline's Baby. Het mini-embossing patroon van een kinderwagen is van een Cuttlebug-embossingfolder ,de naam en de tekst hoera een meisje heb ik gemaakt met Microsoft Word; glittertjes in de vorm van bloemetjes en  hierbovenop kraaltjes aangebracht boven de vlaggetjes , een knoopje en emblisshement in de vorm van een veiligheidsspeld vastgezet met scrappersfloss op het dekseltje, en voor de afwerking ook nog wat glitterlijm gebruikt.


Ben benieuwd naar jullie mening en wil jullie nog een fijne avond wensen en alvast welterusten!!






8 opmerkingen:

  1. Hoi Kimmie wat een lief doosje !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. schitterend doosje kim
    erg mooi gemaakt
    liefs chantal & sygrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heel knap gedaan ! mooi persoonlijk
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Kim
    Wat een leuk kraamcadeu heb je gemaakt zeg super,ik dacht laat ik nog eens een poging wagen om te reageren,of het lukt zien we zo.

    groetjes jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Kim,

    Heel hartelijk bedankt voor de leuke cadeautjes die je hebt opgestuurd! Het ziet er allemaal heel vrolijk en leuk uit! Leuk dat ik het gekregen heb!
    Wat je hierboven gemaakt hebt ziet er erg leuk uit!
    Groetjes, Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen

KIC Challenge #184 t/m #187

 Hallo allemaal! Vandaag wil ik weer even wat creaties met jullie delen die ik heb gemaakt voor het designteam van het Kaartjes Inspiratie C...