Volgers

zondag 14 augustus 2011

Efteling & Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen!

Hallo allemaal!


Ik heb 2 hele leuke dagen achter de rug en die wil ik graag even met jullie delen.
Gisteren zijn wij met 3 vriendinnen en een vriend van mij naar de efteling geweest. 
Dat was super gezellig en hier heb ik ook veel foto's van gemaakt,die je kan vinden op mijn facebook . Hiervoor moet je wel tot mijn vrienden behoren anders is het een beetje moeilijk om ze te zien omdat ik dat zo heb afgesteld.
We hebben enorm geluk gehad met het weer,want ook al hadden ze regen gemeld,het was toch bijna de hele dag droog geweest en zelfs het zonnetje is af en toe te voorschijn gekomen.
Gisteren was een lange dag,maar het was het wel meer dan waard!


Vandaag zijn we ook weer lekker vroeg opgestaan omdat ik en Ralf (mijn vriend) naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen zijn geweest in s'Hertogenbosch.
Hier hebben we onze ogen uitgekeken,en natuurlijk heb ik ook weer veel leuke spulletjes gekocht,wat je hieronder kan zien op de foto.Ik kan natuurlijk niet wachten om ermee aan de slag te gaan!! 
Ook was het leuk om wat nieuwe mensen te hebben ontmoet die ook in het blog-wereldje zitten en net als mij uit het mooie Zuid- Limburg komen. 2 opmerkingen:

 1. Hee Kimmie,

  Het was leuk op de KKSD he!!
  Je hebt genoeg gekocht zie ik, hahaha. Ik heb me ingehouden. Ware het niet dat ik al 2 bestellingen heb lopen bij MFT en TE.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Kim
  wat leuk dat je mijn volger bent geworden.
  maar helaas voor jou heb ik er nog niets erop staan.Ik ben nog aan het kijken hoe ik de site leuk kan maken (heb helaas wat weinig tijd)
  Het zou heel leuk zijn als je ook komt kijken op de blog de scrapkraom van mijn zus en mij.
  jij hebt leuke creaties op het blog staan en ben ook jou volger geworden

  Groetjes Agnes

  BeantwoordenVerwijderen