woensdag 19 mei 2010

Label-kaart


Hallo allemaal;


Na enige tijd niet veel meer geknutseld te hebben, ben ik maandag en gisteren weer eens aan de slag gegaan met een kaartje en heb sketch #24 gebruikt van House of Sketches en een kleurencombinatie (color throwdown #92)  gezocht bij Color Throwdown, maar hiervan is de challenge al afgelopen.


Ik vond het heel leuk om dit kaartje te maken want het is weer eens iets anders, en vooral de kleurencombinatie ben ik niet echt gewend.
Ik heb scrappapier gebruikt van DCWV Classique, diverse kleuren cardstock, bloemetjes en blaadjes geponst, een randembossingpons en lintje voor het strookje, en de labels ge-embost.
Stempelafdrukje heb ik ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden, en glittereffecten aangebracht met de atyouSpica pennen; maar dit zie je niet op de foto.
En de tekst proficiat heb ik gemaakt in Microsoft Word 2007.



6 opmerkingen:

  1. Ik vind het een hele leuke kaart geworden. Het is inderdaad wel een aparte, maar het resultaat mag er zeker zijn. Mooi papier en hele leuke tags!
    Groetjes, Myriam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. schitterend kaartje kim
    erg leuk gedaan
    liefs chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super leuk kaartje

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hij is heel erg leuk geworden wist niet dat magnolia ook zulke stempels had tof
    grtjs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuke en mooie kaart Kimmie!!

    groetjes Rebecca

    BeantwoordenVerwijderen

KIC Challenge #184 t/m #187

 Hallo allemaal! Vandaag wil ik weer even wat creaties met jullie delen die ik heb gemaakt voor het designteam van het Kaartjes Inspiratie C...