Volgers

zondag 29 januari 2017

KIC Challenge 102 Liefde!Hallo allemaal! 

Vandaag gaan we in onze Facebookgroep weer van start met onze nieuwe challenge met het thema Valentijn. 

Team roze is aan de beurt om jullie hun creaties te tonen, met de leuke digi's van Doortje die deze digi's speciaal voor ons heeft gemaakt ,en zij is  tevens onze sponsor is van deze challenge!http://dora-knutselhoekje.blogspot.nl/

Hieronder mijn bijdrage:
Gisteren heb ik een "hobby-date"gehad met Lilian, en heb zo kennis met haar gemaakt, en de Zig Clean Brush Markers, en zij zag in  deze digi iets van My Little Pony, dus toen ik even naar een My Little Pony ben gaan zoeken op internet, ben ik aan de slag gegaan met haar markers, met dit als resultaat. 
Thuis heb ik het kaartje verder afgewerkt, en ben uiteraard in de kleuren gebleven van de digi. 

Ik heb dus nu de Zig Clean Brush Markers kunnen vergelijken met de Stampin'Write Markers van Stampin'up!®, en ben helemaal weg van de Zig Clean Brush Markers omdat ze een veel fijnere punt hebben.

Mocht dus iemand interesse hebben om mijn Stampin'Write Markers over te nemen, dan sta ik hier uiteraard voor open. Stuur hiervoor maar een mail naar kaartjesinspiratie@gmail.com , en dan komen we vast overeen met de prijs.


De challenge loopt  tot en met zaterdag 11 februari tot 23:00. 

Meedoen kan uiteraard via onze Facebookgroep of door jullie creatie te mailen naar kaartjesinspiratiechallenges@gmail.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

PS: Ik wil jullie erop attenderen dat als jullie via blogs willen meedoen en een creatie willen insturen, dat er dan wel een foto bij moet zijn die ik in het album kan plaatsen, want met alleen een link kan ik de bijdrage helaas niet toevoegen voor jullie. 
Dus er komt dan een foto met verwijzing naar jullie blog op te staan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat betreft het plaatsen van jullie creaties in onze Facebookgroep even het volgende:Zou je de volgende challenge je foto in het juiste album willen plaatsen?
Mocht je niet weten hoe dat moet:
Klik op foto's, dan op albums, zoek het juiste album (meestal de eerste die je links boven in ziet) en dan zie je rechtsboven de knop toevoegen.
Zo is het voor ons veel overzichtelijker, alvast bedankt voor je medewerking


2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke en fleurige kaart Kimmie ! Ik zie er ook iets van My Little Pony in ! Wat gezellig dat jullie samen een knutseldate hadden !
    Ik heb zowel Zigs als SU markers en blijf de SU markers toch beter vinden om op stempels te kleuren en dan af te drukken.
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen