maandag 30 januari 2012

Gefeliciteerd!





Hallo allemaal!


Ik weet niet of jullie het hadden meegekregen maar ben afgelopen zaterdag nog aan de slag gegaan om een kaartje te maken voor mijn oom die gisteren jarig was.
Omdat mijn oom naast zijn werk bij de WML een eigen boerderij heeft voor de hobby, en vorig jaar 2 nieuwe rode tractors heeft gekocht ben ik op zoek gegaan naar een tractor want dit vond ik wel erg toepasselijk.



Ik heb voor dit kaartje wel 2 challenges uitgezocht,maar zie nu dat ik bij eentje net iets te laat ben,alleen ga ik me toch nog inschrijven want de maandag is nog niet voorbij:



Het scrappapier dat ik gebruikt heb is van Papermania The Big One Clare Curd's Signature Range en dit heb ik gecombineerd met 2 tinten bruin cardstock en rood cardstock.
De tractor is een uitverkleinde kleurplaat van Bob de Bouwer,en deze heb ik ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden en bij de randen heb ik wat "verouderingseffecten" aangebracht met Eye Catchers.
Rechtsonder heb ik nog wat Creative Shapes verwerkt van Crealies en een knoopje met een touwtje.Dit heb ik vastgezet met 3D- kit.
De tekst heb ik gemaakt in een tekstverwerkingsprogramma op de computer.


Mijn oom vond de kaart in ieder geval heel mooi en ieder jaar toepasselijker worden,maar ben natuurlijk weer benieuwd naar jullie mening!!
Ook omdat ik het wel altijd moeilijk vind om de juiste kleuren te vinden voor een mannenkaart, maar gelukkig kom je met twitter en de juiste "twitter"- vrienden ook al heel ver qua advies.
Mochten jullie nog suggesties hebben dan hoor ik dat heel graag!!





6 opmerkingen:

  1. heel leuk kaartje hoor meis, geniaal dat afdrukje :d

    liefs patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel geslaagd! Kan me voorstellen dat dit een aangename verrassing was voor je oom!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een leuk kaartje!
    erg leuk gemaakt!

    gr regina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Kim,
    leuk he, om zulke persoonlijke kaartjes te maken, vaak worden deze bijzonder gewaardeerd door de ontvanger... Is een mooi kaartje geworden!
    Groetjes Roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuk en cool kaartje !
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen

KIC Challenge #184 t/m #187

 Hallo allemaal! Vandaag wil ik weer even wat creaties met jullie delen die ik heb gemaakt voor het designteam van het Kaartjes Inspiratie C...