vrijdag 1 januari 2010

Mijn 1e Pocket Card

Hallo allemaal;






Allereerst wil ik graag iedereen een                                                  wensen en nog heel veel geluk voor wat het allemaal mag brengen in het nieuwe jaar!


De afgelopen dagen heb ik drukke dagen achter de rug. De 30e december mijn verjaardag waarbij ik wat visite heb gehad van familie, de 31e werken en oud en nieuw doorhouden met een vriendin en vandaag heb ik ook gewerkt en daarna de familiebezoekjes afgelegd.
Toch heb ik vanavond de kans gehad om nog wat te knutselen.
Mijn neefje (en tevens oppaskindje) is 5 januari jarig en wordt dan 13.Hij houdt morgenavond zijn verjaardag en hij is helemaal weg van Star Wars of The Transformers. Over deze 2 dingen zou ik uren met hem kunnen praten, dus ik heb besloten om een Pocketcard te maken en hierbij een plaatje te gebruiken van Star Wars. Dit is wederom een kleurplaat die ik heb verkleind van www.kids-n-fun.nl.

Ik wil met deze Pocketcard meedoen aan diverse challenges:

Ik heb ervoor gekozen om bruin cardstock en scrappapier van DCWV Classique te gebruiken omdat ik dit warmere tinten vind en ik vind het ook meer een "jongens" kleur,waarvoor deze Pocket Card ook bedoeld is.
Het lintje dat ik gebruikt heb heb ik ooit bij een scrappakket gekregen maar nog nooit gebruikt, en nu vond ik het wel van pas komen vanwege de mooie bruin met witte kleur.
Het plaatje heb ik ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden en de achtergrond van t plaatje met zachte pastelkrijt. Om t plaatje wat mooie af te werken heb ik er een "lijstje" omheen gemaakt van Papier Filigraan stroken en rondom het zwaard heb ik wat witte stickles aangebracht.
































Dit is het resultaat zoals jullie kunnen zien. Vind het natuurlijk altijd leuk om jullie reacties te zien .


6 opmerkingen:

  1. voor jou ook de beste wensen voor het nieuwe jaar en nog gefeliciteerd met je verjaardag en je hebt weer een hele leuke kaart gemaakt zal je neefje blij mee zijn
    grtjs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeej meid!!

    Jij ook nog de beste wensen he!!
    En van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!

    Liefs mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  3. This is stunning Kimmie! I love the design of the pocket card and the colours are perfect for the challenge! Thanks for joining us at the Crafty Calendar Challenge! :)
    Georgia xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. HI Kimmie!! WOW!! This is just adorable!! Love your fun pocket card!! Thanks for joining us at Stamp Something this week!! HUGS

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Kim,

    Jij ook de beste wensen en een creatief 2010!!!
    Ik zag gelijk dat je jarig was geweest en wil je dan ook nog van harte feliciteren!!!!
    De kaart die je gemaakt hebt is helemaal geweldig!!!
    Superrrrr
    Liefs
    Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ook voor jou de betse wensen en nog gefeliciteerd met je verjaardag
    je eerste pocket card ziet er heel goed uit
    groetjes natacha

    BeantwoordenVerwijderen

KIC Challenge #184 t/m #187

 Hallo allemaal! Vandaag wil ik weer even wat creaties met jullie delen die ik heb gemaakt voor het designteam van het Kaartjes Inspiratie C...