Volgers

zondag 13 mei 2012

Moederdag!


Hallo allemaal!

Ik ben de afgelopen dagen en ook vandaag bezig geweest met het maken van kaartjes voor moederdag.
Ik heb er 2 gemaakt. Eentje voor mijn schoonmama en eentje voor mijn eigen moeder.
Welke voor wie is zal ik hier nog niet verklappen,omdat ik weet dat beide ook wel eens op mijn blog kijken.

Ik heb voor het kaartje met het Magnolia stempeltje diverse challenges uitgezocht waaraan ik wil meedoen:


Ik heb sinds vorige week eindelijk de bestelde set Distress-Markers binnen.
Het stempelafdrukje heb ik ingekleurd met Distress-Markers, gecombineerd met mijn Papermania Watercolour Markers.De kleuren vallen echter anders uit als ik verwachtte,daarom heb ik vanavond een kleurenkaart gemaakt voor de markers,zodat het makkelijker kijken is welke kleur ik bij welk papier kan gebruiken.

Ik heb verder bij dit kaartje gebruik gemaakt van : Creatables van Marianne Design, Creative Shape's van Crealies, strass-steentjes vastgezet met de Hotfix, en de letters waarmee ik de tekst Moederdag heb gemaakt is gemaakt met de Quickutz Stans Storybook Mini. Ook heb ik aan de linkerkant nog een scrapbloemetje vastgezet met mini-dots.


Voor dit kaartje heb ik een idee gebruikt wat je kan vinden op CorryB Kaartengallerij.
Scrappapier is van Janneke Brinkman- Tsjebbes en van een blok wat ik bij de Action heb gekocht. De ge-emboste randen met de hand ge-embost m.b.v. een mal van Joy-Crafts,ook de tekst voor moeder heb ik ge-embost,en daarna bewerkt met Stickles.
Ook nog gebruik gemaakt van Multi Dies van Nellie Snellen (Hart), en een envelopmal om de achtergrondhartjes te embossen op het witte strookje in het midden. Ook met lila Cat's Eye's de randen bewerkt. Verder een 3D plaatje van een bloem gebruikt, kraaltjes en een bedeltje (vastgezet met mini-dots), en 2 verschillende teinten paars kant.

Ben natuurlijk reuze benieuwd naar jullie reakties!!
Voor de moeders onder ons,wil ik jullie een hele fijne moederdag wensen, en anders een fijne zondag!!


4 opmerkingen: