Volgers

donderdag 12 januari 2012

Challenge #46 Label/ Tag

Hallo allemaal! 


Gelukkig is de hectiek rondom de feestdagen weer voorbij,en heb ik inmiddels ook de kerstversieringen weer opgeruimd en het is hier alweer een beetje klaar voor carnaval...met dit keer een clowntje op mijn etagère. 
Sinds een aantal dagen heb ik ook weer eens wat gefreubeld aan wat kaartjes.
De kaart voor mijn vriend is al klaar maar omdat hij pas de 16e jarig is kan ik deze op dit moment nog niet met jullie delen, en de 1e kerstkaart voor dit jaar is ook bijna af.


Afgelopen dinsdag avond ben ik aan de slag gegaan met een labelkaartje,waarmee ik wil mee doen aan de volgende challenges:

Dit label-kaartje komt hier pas vandaag online omdat dit kaartje bestemd is voor een meisje wat sinds kort op dit blog komt kijken, en vandaag jarig is.Ze heet Noa,en hoop dat ze dit kaartje op tijd heeft mogen ontvangen,anders ziet ze het hier voordat ze het heeft gekregen,maar dat zal ze vast niet erg vinden.Omdat dit kaartje mee doet aan de challenge van Marianne design heb ik gekozen voor een 3D plaatje van een snoesje (wat zijn ze schattig hè!?!).
De labelvorm is gestanst m.b.v. nestabilities (Label 8 volgens mij), en heb hiervoor lichtblauw cardstock gebruikt. Verder heb ik gebruik gemaakt van  wit cardstock & verschillende Creatables.
Het scrappapier is van het merk: Prima Marketing Inc. Presents Designer Scrapbooking Paper, en heb ik een aantal jaartjes geleden cadeau gekregen voor mijn verjaardag. 
Ik gebruik het niet vaak,maar nu vind ik het wel leuk tot zijn recht komen in combinatie met het snoesje.
De letters heb ik uitgestanst met de Quickutz Alfabet Sketchbook stans.
Verder ook nog gebruik gemaakt van een klein stukje kant linksonder; organzalint, en een bedeltje in de vorm van een dolfijn.


Ben natuurlijk reuze benieuwd naar jullie reacties!!


7 opmerkingen:

 1. een hele leuke kaart ! mooie, frisse kleurtjes
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een heerlijk kleurrijk kinderkaartje
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hay kimmie marie-jose is een scrap club begonnen lijk me leuk als je ook weer komt
  http://scraphoekje.clubs.nl/
  grt jans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is het toch een vrolijke en mooie kaart, enne in het echt nog veel mooier.

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen