Volgers

dinsdag 22 februari 2011

Uitnodiging!

Hallo allemaal!

Zoals ik in mijn vorige berichtje al schreef mag ik de uitnodigingen gaan maken voor de communie van het dochtertje van een vriendin van me.
Ik had 2 kaartjes gemaakt zodat ze een idee had van wat het zou kunnen worden en vorige week woensdag ben ik bij hun op bezoek geweest en hebben ze hun keuze gemaakt.
Wat die keuze is geworden zullen jullie echter moeten afwachten totdat zij de uitnodigingen hebben verstuurd,maar ik moet er eerst nog 34 maken.
Echter wil ik nu het kaartje met jullie delen waar dus de keuze niet is opgevallen.
Ik had een sketch uitgezocht,alleen weet ik even niet meer waar deze vandaan komt,dus kan helaas niet terugverwijzen naar een challenge.Ik heb hierbij wit en lichtroze cardstock gebruikt,ik heb na lange tijd ook weer eens ge-embost m.b.v mijn lichtbak en het achtergrondpapier is afkomstig van een glitterpapierblok van de Action en het roze stukje is afkomstig van een stukje behang. Omdat ik bij nader inzien nog wat weinig grijs vond terugkomen heb ik het kaartje vandaag nog wat opgefleurt met wat geponste bloemetjes.
Het stempeltje is van de Magnolia Wedding Collection en heb ik ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden en wat glitter effecten aangebracht met stickles.

6 opmerkingen:

 1. schitterend kaatrje kim
  erg leuk gedaan
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi kim
  wat een schitterend kaartje heb je gemaakt zeg
  erg leuk
  groetjes sygrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aww this is absolutely gorgeous Kimmie, so sweet and pretty, I love the soft colours
  hugs Mandy xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind het echt een prachtig kaartje, het past allemaal zo goed bij elkaar en het si echt zeer egschikt oor een communieuitnodiging wauw

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk kaartje !
  Bedankt dat je volger bij me bent geworden !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen