Volgers

maandag 16 augustus 2010

Greeting Farm

Hallo allemaal!

Ik ben de laatste tijd veel aan het werk,maar dat vind ik niet erg. De laatste tijd ben ik immers liever op mijn werk dan thuis....alhoewel ik moet blijven opletten dat ik niet teveel werk.
Dus moet er ook voor waken dat ik mijn rust pak.
Zo kwam ik vandaag thuis van mijn werk en was ik helemaal op! Was echt doodmoe, dus toen ben ik op de bank gaan liggen en heb 2 uurtjes geslapen...daarna me wat eten gemaakt en nu ben ik weer doodop,dus ga dan ook zometeen slapen.
Maar wil dit natuurlijk niet voordat ik eerst een kaartje met jullie heb kunnen delen.

Het idee is helemaal eigen creatie.
Het scrappapier is afkomstig van de vintage blokken van de Action.
Heb hierbij ook weer eens gebruik gemaakt van mijn link to link punches...wat ik toch steeds weer een leuk resultaat vind opleveren!
Ik heb een stempelafdrukje van the Greeting Farm ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden, en met de spica pennen glittereffecten aangebracht,maar dit is niet te zien op de foto.
Zoals je kan zien ook de kaart nog wat versiert met strass- steentjes, een knoopje vastgezet met scrappersflos, scrapbloemetjes, takjespons en brads.

5 opmerkingen:

 1. prachtig zeg, heel mooi ! Liefs Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een hele leuke kaart heb je weer gemaakt
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Kim,
  wat heb je alweer een mooi kaartje gemaakt zeg. Leuk papier uit die vintage blokken bij de Action weg he? Heb zelf 4 blokjes ervan meegenomen. Kon er in onze vestiging niet meer verschillende van ontdekkenl En een disneyblokje ook nog..... leuke winkel voor goedkope hobbyspulletjes, je moet er alleen wel vaker komen want de ene keer hebben ze niets nieuws en de volgende keer stikken ze dr weer in
  Groetjes Roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wouw schitterende kaart kim
  erg leuk gedaan
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk kaartje!
  -xxx- Myriam

  BeantwoordenVerwijderen